Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci

de Bucataras Diana in Rata, 12 Mai 2018 | 2357 vizualizari

 

O combinatie inedita si poate considerata de unii ciudata :D dar buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • zeama de la o lamaie
  • 250 g capsuni
  • 200 g branza de vaci
  • 1-2 legaturi leurda
  • 100 g seminte de dovleac
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci:

 

Spalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora.

Spalam capsunile si le indepartam coditele, apoi le blendam, adaugam branza de vaci si omogenizam. Adaugam semintele de dovleac, leurda tocata, amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Asezonam cu oregano proaspat dupa gust si dam piureul la frigider pana sunt gata pulpele.

Dupa ce au stat pulpele la marinat, acoperim tava cu folie de aluminiu le dam la cuptorul preincins la 200 grade C, pentru circa 30 de minute, apoi scoatem folia si le dam iar la cuptor pana se rumenesc, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le cu zeama din tava.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu sos de portocale