Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2011 | 6469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare dezosate [ fara piele ]
  • 2 gogosari
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 legatura mica   patrunjel verde 
  • 300 gr hribi de padure 
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura flori de busuioc rosu
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari:

Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .

Pulpele se sareaza,  se bat usor  si se umple cu umplutura de mai sus .

Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .

Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa  la foc mic .

Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .

TIPS-URI

1

Sarati cate putin la fiecare etapa  a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi