O mancare fara multe pretentii, dar delicioasa :).
Spalam bine carnea apoi o stergem cu prosoape de hartie. Condimentam cu sare si piper.
Taiem ciupercile si maslinele feliute.
Pe fiecare bucata de carne asezam cateva feliute de ciuperci si masline iar apoi o bucatica de cascaval. Impaturam si le asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.
Adaugam apa si vinul si dam la cuptor pana scade si pulpele se rumenesc frumos (~45 de minute).
Pentru garnitura curatam ciupercile si le taiem felii mai groase. Daca sunt micute le puteti taia numai in jumatate.
Curatam ceapa si o taiem marunt. Sotam ceapa in 2 linguri de ulei de masline si o lingura de apa.
Cand s-a inmuiat adaugam ciupercile si amestecam. Dupa ce s-au inmuiat si ciupercile adaugam o cana de apa si frunza de dafin. Lasam sa fiarba 10-15 minute apoi adaugam smantana.
Daca sosul este prea subtire putem adauga o lingura de amidon desfacut in putina apa.
Condimentam cu sare si piper iar la final adaugam branza taiata bucatele si mai lasam pe foc pana se topeste.
Presaram patrunjelul tocat si stingem focul.
Servim pulpele calde alaturi de ciuperci.