Pulpe de pui umplute

de lilik in Pui, 30 Dec 2010 | 9721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cas(sau cascaval)
  • sare,piper
  • praf de usturoi(sau 2 catei pisati)
  • 2 pahare vin alb
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate.

luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe fiecare putin usturoi,apoi le bagam in cuptorul incins la 200°.

cand incep sa sfaraie(dupa cca 10 min)punem deasupra un pahar cu vin alb si mai lasam asa 15-20 de minute dupa care punem celalalt pahar cu vin.

le intoarcem si la lasam inca 35 de minute cca(trebuiesc intoarse pe toate partile),dar depinde de cuptorul fiecaruia.vedeti cand sunt frumos rumenite pe toate partile si ca sa fiti siguri ca sunt gata faceti o sectiune intr-o pulpa.

cand le servim presaram putin patrunjel verde si punem sos din tava.

servim cu piure de cartofi sau salata.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa