Pulpe de pui umplute

de gaby_duceag in Pui, 8 Noi 2010 | 7238 vizualizari

 

reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • masline
  • kaizer
  • busuioc,
  • sare
  • piper
  • boia
  • un pahar vin rosu(eu nu am avut si am pus vin alb)
  • un sfert cana apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Simplu de tot si tare bun.

Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.

tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie