Pulpe de pui pe sare

de gaby_duceag in Pui, 25 Ian 2013 | 12251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui sau copănele (8 bucati copanele sau 4 pulpe)
  • sos de soia - o lingura
  • muştar - o lingura
  • ulei
  • usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Asezi intr-o tava sare mare, grunjoasa. Deasupra pui folie de aluminiu sau hartie pentru copt

Intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de mustar. Le ungi bine si le asezi peste folia din tava.
Tai cativa catei de usturoi feliute,arunci iute peste ele cateva foi de dafin si bagi la cuptor la focul incins pentru aproximativ o ora(depinde de cuptor.)

Devin extrem de fragede si gustoase! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi