Pulpe de pui pe sare

de Criss in Pui, 27 Noi 2010 | 6558 vizualizari

 

De curand mi-am amintit de aceasta reteta, pe care am mai facut-o cu mult timp in urma, foarte buna si foarte simpla si m-am gandit sa mai schimb modul de preparare al pulpelor de pui.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 1 kg sare grunjoasa
  • piper
  • boia de ardei
  • usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Pulpele de pui se curata, se spala si se condimenteaza cu piper, usturoi, boia de ardei.  Sarea se pune in tava de la aragaz, pe hartie de copt si pe sare se pun pulpele de pui. Se pune tava in cuptor pentru 30 minute, dupa care pulpele se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 30 minute. (eu m-am luat cu treburile si am uitat de ele asa ca le-am lasat mai mult si au devenit mai crocante dar tot foarte bune) Cand sunt gata, se indeparteaza crusta de sare si se servesc cu garnitura preferata (in cazul meu cartoi cu mustar la cuptor) si neaparat cu ardei copti.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui