Pulpe de pui marinate, la cuptor

de Bucataras Medi in Pui, 23 Mai 2011 | 7390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 -3 linguri sos de soia
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • 1 lingura cu miere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

Facem urmatorul sos:intr-un vas punem usturoiul zdrobit,ceapa verde rupta in bucati mai mari,sosul de soia,vinul,uleiul de masline, rozmarinul si mierea.Amestecam bine , punem vasul pe foc  si lasam pana cand mierea se dizolva.Luam apoi de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Separat pulpele de pui le asezam intr-o vas , le condimentam cu sare si piper dupa gust si apoi ungem fiecare pulpa in parte cu sosul de mai sus pe ambele parti iar sosul care ramane il turnam peste pulpe.Dam la frigider si tinem circa 1 ora dupa care asezam pulpele cu sos cu tot intr-o tava , acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor .

Dupa circa 30 min. indepartam folia de aluminiu , stropim pulpele cu sosul din tava (daca este cazul putem sa mai adaugam putina apa) si mai tinem la cuptor pana ce pulpele sunt bine rumenite.

Servim calde alaturi de o garnitura.Eu am prefaerat o garnitura de orez cu legume si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane