Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

de Constelatialeu in Pui, 30 Iun 2016 | 3814 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos....

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui, nu foarte mari
  • 4 rosii
  • 1 ardei capia mai maricel
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei:

Mai intai ne ocupam de pulpe, le curatam, taiem si spalam bine, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru si le lasam sa stea cat timp taiem rosiile si ardeiul in cubulete.Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei si apoi bucatile de pui, le lasam sa se rumeneasca , apoi adaugam rosiile, ardeiul si usturoiul, amestecam bine si punem un capac peste tuciulet. Reducem focul si lasam sa se patrunda ardeiul si rosiile, la inceput isi lasa zeama, lasam sa scada un pic.Ridicam capacul si mai lasam cca 10 min.Se poate servi cu garnitura de piure sau cartofi prajiti, fiecare cu ce doreste...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

01.07.2016, 23:14

Am auzit ca m-ai chemat la masa

Catalina L 1

02.07.2016, 19:18

delicioase

dantes 1

03.07.2016, 11:59

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in aluat de bere