Pulpe de pui la ceaun

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2010 | 15132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe superioare de pui
  • ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Am pus in ceaun ulei , l-am incins, am pus pulpele si am lasat  la foc potrivit pana s-au rumenit frumos.Le-am scos apoi pe un prosop absorbant .Se servesc  alaturi de o garnitura sau cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Noi am preferat varianta a doua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sylvia 1

08.08.2010, 18:16

Vai ce bine arata asta imi fac si eu la cina

Bucataras Medi 1

11.08.2010, 09:07

Sylvia, eu asi manca in fiecare zi si nu ma satur................

elena1988 1

01.02.2011, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare romaneasca