Va prezint azi o reteta simplu de realizat, practica si foarte aromata: Pulpele de pui la capac. Cine nu le cunoaste si nu le-a testat? Eu am adus un plus de aroma adaugand un fir de coriandru si de chimen macinat, aroma a fost de vis si culoarea pe masura.
Iata cum am preparat reteta de Pulpe la capac cu legume:
Se aseaza intr-o tigaie neaderenta de preferinta ( eu am folosit o tigaie Tefal ) pulpele de pui si legumele maruntite.
Se condimenteaza cu sare, piper, boia, coriandru, chimen macinate si se adauga o lingura de ulei de masline si o creanga de rozmarin.
Adaugam o cescuta de apa si lasam sa se faca la foc extrem de mic, acoperite cu capac pana se patrunde carnea bine.
Spre final marim putin foucul si lasam sa scada putin sosul. Se mai condimenteaza la final cu o tusa fina de coriandru si chimen macinate sa se simta mai bine aroma.
Eu am servit pulpele de pui in compania unor cartofi fierti in abur si condimentati cu sare, piper si patrunjel verde, gustul a fost de vis si simplitatea retetei fara margini va doresc pofta buna .