Pulpe de pui la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 2998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente (vegeta, cimbru, busuioc, oregano si piper),
  • 2 lingri de vin alb,
  •  2 mandarine,
  • apa,
  • ulei,
  • 2 cartofi 
  • un morcov.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, cartofii si morcovul, se stropesc cu o cana de apa, cu vinul si cu putin ulei, se condimenteaza, deasupra pulpelor se pun mandarinele taiate rondele si se dau la cuptor. Se tin la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui