Pulpe de pui in folie la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 3 Sep 2013 | 16498 vizualizari

 

au iesit nemaipomenit de bune

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • curcuma/piper/sare/verdeturi uscate
  • frunze de busuioc proaspete
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in folie la cuptor:

Pulpele de pui se curata de surplusul de grasime,se cresteaza si se clatesc sub jet de apa rece,se lasa putin sa se usuce.

Cand sunt uscate se stropesc cu ulei de masline, si condimentele.Se lasa la frigider timp de 1 ora.

Usturoiul il taiem feliute.

Pe cate o bucata de folie de aluminiu se pune cate o pulpa,se pune si feliile de usturoi in pulpa de pui crestata,se toarna cate putin din zeama in care s-au marinat,punem cate o frunza de busuioc si se impacheteazabine,

Se pun pe rand intr-un vas roman.

Morcovii se curata de coaja,se taie in doua,se pun intr-o folie de aluminiu cu sare,piper si o frunza de busuioc,si se pun intre pulpe.

Vinul alb se pune in vasul roman,impreuna cu un pahar de apa.

Se da la cuptor pentru 30 minute dupa care se mai lasa inca 10-15 minute pana se rumenesc indepartandu-se folia.

TIPS-URI

1

Se servesc cu piure cald de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]