Pulpe de pui in crusta de cartofi

de La Ancuta in Pui, 6 Iun 2011 | 6854 vizualizari

 

Am vazut aceasta bunatate la Miha si v-o recomand din toata inima: pulpite fragede sub o crusta crocanta de cartofi cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 6 cartofi mai mici
  • 50 g unt
  • 50-100 g branza framantata de oaie (nu am cantarit-o)
  • 1 ou
  • nucsoara
  • sare, piper
  • boia
  • cimbru
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate. Le condimentam apoi cu sare, piper, boia si cimbru uscat.

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru piure. Ii punem la fiert in apa cu sare pana intra furculita usor in ei.
Scurgem cartofii de apa si ii pasam ca pentru piure. Adaugam oul, untul si branza framantata. Miha a folosit cascaval, dar eu nu aveam in casa si murea barbatul de foame :D :)))). Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Ungem o tava cu putin ulei de masline. Invelim pulpele in piureul de cartofi (cu mainile putin umezite) iar apoi le asezam in tava. Presaram deasupra seminte de susan.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste crusta de cartofi.

Servim calde cu garnitura dupa preferinte. Noi am avut legume mexicane si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla