Pulpe de pui in bere neagra la cuptor

de ela in Pui, 12 Noi 2014 | 10042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • chili
  • curry
  • boia dulce
  • 1 cutie bere neagra (e buna si cea blonda)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra la cuptor:

Pregatim pulpele cu cateva ore inainte si le lasam la rece.

Spalam pulpele si le uscam.

Facem un amestec din toate condimentele si le amestecam cu ulei intr-un castron mai mare,apoi trecem pulpele prin amestec.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si turnam berea peste ele.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]