Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2010 | 6509 vizualizari

 

super gustoase,eu putin le-am bronzat mai tare

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui(eu am pus 6 bucati)
  • sare
  • piper macinat si boabe
  • curry
  • boia dulce de ardei
  • usturoi verde cateva frunze
  • 3-4 catei de usturoi
  • putin ulei de masline(de care va place)
  • 1oo ml apa
  • 200 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman:

Se curata pulpele bine se sterg cu un prosopel de hartie apoi se condimeteaza bine cu sare,piper,boia,curry pe ambele partie dupa care se pun in vasu roman cu putin ulei de masline ,dupa care se pun boabe de piper, frunze de usturoi verde taiar ,apa si mujdei de usturoi apoi se pun la cuptor pentru 20-30  minute

Dupa ce sau prajit bine se scot si se pune cascavalul ras din belsun pe fiecare bucata in parte si se pune din nou la cuptor pentru 10-15 minute(eu le-am uitat putin cam mult)iar cascavalul se topeste si  imbraca  bucata de carne in cascaval topit

Este grozav de bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon