Pulpe de pui imbracate

de Constelatialeu in Pui, 24 Iun 2016 | 12504 vizualizari

 

M-am gandit sa nu le fie frig si le-am facut imbracaminte...

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri kechup dulce 
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • faina pentru tavalit pulpele
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate:

Mai intai curatam pulpele , le spalam si apoi le stergem cu un prosop, le saram si le tavalim prin faina. Apoi ne apucam de ''imbracaminte''. Intr-un castron punem kechup-ul, mustarul dulce, mustarul cu boabe, condimentele Garam Masala, piper. Toate acestea le amestecam si apoi turnam uleiul ca la maioneza si amestecam bine. Cu ajutorul unei pensule ungem pulpele cu acest amestec. In tava de la aragaz  asezam hartie de copt in asa fel incat sa avem si de acoperit tava, asezam pulpele in tava, acoperim bine cu hartia de copt si dam tava la cuptor pentru 2 ore la foc mic, apoi scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de deasupra si mai ungem din nou pulpele, dam la cuptor pentru inca 1 ora sa se rumeneasca bine.

TIPS-URI

1

Se gateste la foc mic, incet, fara graba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:40

bune bune

mirela0911 1

12.07.2016, 10:21

Cam bune!

madi_marin 1

04.02.2017, 11:52

arata demential! cautam o reteta cu pui si asta mi-a atras atentia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb