Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 24028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc de pulpe de pui dezosate
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa rosie
  • 1 kg cartofi rosii
  • condimente
  • ulei masline
  • usturoi

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker:

Condimentam carnea cu boia dulce, piper, cimbru, usturoi si vegeta si stropim cu putin ulei de masline. Se lasa jumatate de ora dupa care se pune in tigaia Dry Cooker la prajit. Adaugam apa cat sa acopere carnea, punem un morcov taiat rondele, ceapa taiata fin si usturoi taiat marunt.

Cartofii se taie ca pentru cartofi taranesti, se pun putin la fiert cu apa cu sare, dupa care se pun la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa. Se condimenteaza. Carnea se stropeste cu vin alb si se completeaza cu apa.

Se serveste cald cu muraturi! Pofta mare:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la Dry Cooker