Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 13631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • o vanata
  • suc de rosii
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • cimbru, maghiran
  • dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vinete si cartofi:

Mustarul, cimbrul, maghiranul, sarea, piperul si 2 linguri ulei de masline se amesteca bine, cu pasta obtinuta se ung bine pulpele, se lasa la rece cateva ore, apoi se aseaza intr-un vas yenna, se adauga un pahar cu apa, se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se pun la cuptor 20 min.

Legumele se taie cubulete, vinetele le-am avut din congelator, deja taiate. Se pun in vas, pulpele de-asupra, se mai adauga putina apa si se pun iar in cuptor 10 minute.

Sucul de rosii se amesteca cu usturoi pisat, si se adauga cand sunt legumele aproape gata.

Salata: dupa gust, orice fel. Noi am mancat cu gogosarii in suc de rosii dupa reteta Oanei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]