Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

de Panacris in Pui, 4 Apr 2013 | 3905 vizualizari

 

Mielul nu-i ca puiul! =)) Așa au spus băieții mei!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • portocale 2 bucăți,
  • ulei de arahide,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • praf de curry,
  • rozmarin,
  • bere blondă 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere, portocale și bere:

Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate,  berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.

Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere, portocale și bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:28

Bine rumenite

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:29

imi place combinatie de carne cu portocale. Au iesit foarte bine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:55

Dar ce ai mai lucrat reteta! Super arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)