Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 6388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ardei mare kapia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 tulpina de telina
  • 1 morcov
  • 1 lingura sos soia
  • 200 ml suc rosii
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok):

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun la prajit cu capac si foc mediu cu un pic de ulei de masline si unt.

Legumele se taie fasii, morcovul a fost taiat cu ajutorul ustensilei de curatat legume. Se incinge un pic de ulei in tigaia wok apoi se pun legumele si se lasa sa se faca la foc mediu , amestecand prim miscari circulare fara a folosi o paleta sa nu isi piarda forma legumele. Cand sunt al dente se pune sucul de rosii si sos soia se condimenteaza si se lasa sa mai fiarba un pic atat cat sa se intrepatrunda toate aromele.

Se serveste cald cu pulpele rumenite deasupra. E o reteta simpla si in acelas timp foarte buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]