Pulpe de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Pui, 28 Mar 2014 | 5737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (sau atatea cate va incap in tigaie :D )
  • o mana de pastai rotunde (fasole verde)
  • 200 ml supa de pui
  • un morcov
  • o ceapa mare
  • un ardei capia rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
  • cateva frunzulite de busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole verde:

Rumenim pulpitele, adaugam fasolea verde (pastaile intregi) si restul legumelor tocate, acoperim cu un capac si le lasam la foc potrivit pana ce legumele devin translucide. Potrivim de gust cu sare, adaugam supa de pui si fierbem totul pana ce carnea de pui este bine patrunsa. Coloram cu suc de rosii si aromam cu frunzulite de busuioc, lasam sosul format sa dea in clocot de cateva ori si apoi oprim focul. Optional se presara patrunjel proaspat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]