Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 27 Ian 2013 | 5056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 8 feliute de cascaval
  • 3-4 atei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • cimbru
  • pesmet
  • ulei
  • carofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • 1 lingura boia dulce sau picant
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti:

Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o prindem cu o scobitoare si o dam prin ou batut cu cimbru si o lingura de faina. Apoi le dam prin pesmet. Asezam pulpele pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei.

Cartofi crocanti: curatam, spalam cartofii. Ii feliem (mai maricei), ii ungem cu 2-3 linguri ulei, apoi presaram un amestec din: malai (o cana), o lingura praf de usturoi, 1 lingura boia dulce sau picanta si sare. Omogenizam totul prin scuturare. Asezam cartofii pe tava, langa carne.

Timp de coacere: pulpele: 50 minute, cartofi: 60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

27.01.2013, 20:54

Imi plac...

Teo 1

27.01.2013, 23:00

Zamfira, mi-au placut la nebunie cartofii dati prin malai!

Zamfira 1

27.01.2013, 23:38

Rocsi, Teo...va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi nisiposi