Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 22 Mai 2019 | 2286 vizualizari

 

Am avut o gaina o frumusete! Aveam pofta de o friptura cu sos rosu, cum ar zice Matei, si am purces la treaba. A iesit o bunatate ! N-am avut timp sa fac o fotografie cu o portie in farfurie frumos ornata, ca a disparut cat m-am invartit eu.:))))) Asa ca am pus ce poze am avut.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina
  • 2 aripi
  • 2 linguri ulei
  • 1 borcan cu gogosari in sos de rosii
  • 1 legatura de usturoi verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot:

Spala pulpele si aripile.

Taie pulpele in doua.

Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde.

Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos de rosii, uleiul si sarea + piper dupa gust.

Pune vasul in aparat, seteaza programul High, acopera vasul si lasa-l la facut timp de 2,30 h.

N-am stiut cat de batrana era gaina si n-am vrut sa risc sa fie carnea tare.

A iesit carnea frageda si foarte gustoasa.

Am sau mai bine zis au servit cu salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]