Pulpe de curcan umplute

de laylalala in Curcan, 1 Ian 2012 | 5592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan, dezosate
  • sare&piper
  • 200 gr unt
  •  2 cepe
  • 200 gr alune de padure
  • 200 gr caise uscate, tocate
  • 150 gr pesmet
  • 3 oua, batute
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  •  coaja rasa de la 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan umplute:

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Incinge intr-o tigaie 100 gr unt. Adauga ceapa si caleste-o 3 minute, amestecand. Adauga alunele de padure si prajeste-le 5 minute, amestecand. Intr-un vas pune alunele cu ceapa,caisele, pesmetul, ouale, patrunjelul, coaja de lamiae si sare&piper,dupa gust.

3.       Sareaza si pipereaza pulpele pe ambele parti apoi umplele cu compozitia preparata si ruleaza-le.Pune rulourile intr-o tava de copt si stropestele cu 100 gr unt topit.Da-le la cuptor 1 ora, intorcandu-le din cand in cand. Serveste-le cu sos de afine si cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]