Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe curcan fierte in prealabil,
  • 1ardei gras,
  • 1morcov,
  • 2cartofi,
  • o mana de brocoli,
  • vegeta,
  • sare,
  • condimente,
  • smantana 3linguri,
  • 1lingurita de boia,
  • 1borcan ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume in vas roman:

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta compozitie.Se pun pulpele peste legume,se acopera cu capacul si se da la cuptor 2ore,dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor 20-30minute.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

17.04.2010, 00:24

mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu

ela 1

17.04.2010, 00:37

nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze

babi5 1

14.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu legume si sos de rosii