Pulpa de porc la tava cu cartofi

de reisnaor_2006 in Porc, 4 Dec 2014 | 4534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 gr bucata de pulpa
  • 50 gr ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la tava cu cartofi:

Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute.

Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste.

Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spată de porc la cuptor