Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 5219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in suc de rosii:

carnea se spala si se taie bucati

se pune la fiert in putina apa cu sare,se spumeaza si se adauga cutia de suc de rosii,pasta de tomate

usturoiul pisat,rozmarinul,sare,piper dupa gust

untul,boia de ardei,si se lasa sa fiarba pana scade apa,

dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]