Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 8246 vizualizari

COMENTARII (40)

Lorra 1

07.01.2014, 20:20

Merisor 1

07.01.2014, 20:20

Daca n-as fi la dieta, te-as cam vizita

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:20

laura

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:20

Mery trebuia sa ma vizitezi de la craciun,acuma vi degeaba

T I M E A 1

07.01.2014, 20:20

imi place

Lia_ 1

07.01.2014, 20:21

buuun

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:21

timi

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:26

lia

Merisor 1

07.01.2014, 20:26

Atunci raman cu dieta mea

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:26

Bunica 1

07.01.2014, 20:31

Aaaaa,deci e expiratDar a fost foarte bun!

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:32

da foarte bun buni

Micutza Luana 1

07.01.2014, 20:36

yamii ce bine arata

Panacris 1

07.01.2014, 20:37

De probat!

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:37

Panacris 1

07.01.2014, 20:37

Buni, păi zilele astea cred că o să curgă cu expirate )

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:39

vai si cate retete mai amam si din septembrie)

Bya Ralu 1

07.01.2014, 20:41

cristina sa faci ca are un gust super bun si e asa moale

Irina 1

07.01.2014, 20:48

dupa dieta!

Ina 1

07.01.2014, 20:53

Bya, tu ai din septembrie? Eu nici tortul de la revelionul de-acum un an, nu l-am pus ))

- Andreea - 1

07.01.2014, 20:58

deyutzky 1

07.01.2014, 20:59

ce bunatateeee

Bya Ralu 1

07.01.2014, 21:00

irina

Bya Ralu 1

07.01.2014, 21:00

ina)

Bya Ralu 1

07.01.2014, 21:00

andreea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc