Pulpa de porc in sos de ceapa

de T I M E A in Porc, 16 Feb 2013 | 5434 vizualizari

 

Un pranz ce nu are nevoie de prea multa prezentare. Gustos si atat :).

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr pulpa de porc
  • 2 cepe albe mari
  • o ceapa rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/4 lingurita praf chilli
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran si cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de ceapa:

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei.

Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. 

Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.

La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.
 Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]