Pulpa de porc cu portocale

de Lau in Porc, 10 Mar 2014 | 4496 vizualizari

 

Multumesc Poliana pentru reteta(eu nu am avut dulceata de portocale)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu portocale:

Carnea o spalam si o stergem bine de apa,

Portocalele le spalam bine si razim coaja prin razatoarea mica,

Pisam usturoiul si amestecam cu sare,piper,coaja de portocale,boia de ardei,rozmarin,oregano dupa gust si putin ulei,

Ungem carnea cu amestecul de condimente,asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei,acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece cca 2 ore,

Scoatem tava de la rece si adaugam zeama de la 1 portocala,100 ml vin si 100 ml apa,acoperim cu folie alimentara

Dam tava la cuptorul incalzit cca 1 ora dupa care luam folia si mai lasam pana se rumeste frumos deasupra,

Lasam sa se raceasca cca 10 min inainte sa feliem carnea,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt