Pulpa de miel la cuptor

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 14908 vizualizari

 

Numarul pe aprilie al Bucatariei pentru toti este dedicat Pastelui. Iata reteta de pulpa de miel la cuptor preparata de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita rasa boabe de coriandru macinate
  • 2-3 foi de dafini
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Se spala pulpa, se curata de pielite si se scurge de apa. Se sterge intr-un servet, se unge cu ulei, se presara cu sare, piper, cimbru si coriandrul macinat. Se aseaza intr-o tava adinca si se adauga vinul, uleiul, foile de dafin, salvia si rozmarinul. Ceapa se taie in 4 si se pune in tava imprejurul pulpei. Curatati usturoiul, taiati-l in lung in doua, si adaugati-l in tava. Se mai pune o cana cu apa si se baga la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.

Timp de preparare 70 minute

foto: Bucataria pentru toti, reteta pregatita de Pasti. Revenim cu poze dupa ce preparam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor