Pulpa de miel in stil vanatoresc

de corina241 in Oaie, 5 Mai 2013 | 5277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • condimente pentru miel ,Cosmin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ardei verde,rosu si galben
  • ciuperci proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in stil vanatoresc:

Pregatim o pulpa de miel pentru macerat (vezi foto),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul balsamic. Eu am lasat vasul acoperit ,la frigider peste noapte Se poate tine cateva ore la macerat si va fi foarte gustos.

Intainte de a-l introduce la cuptor am tocat ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile in fasii, le-am pus peste pulpa de miel, am presarat 2 linguri pasta de rosii facuta in casa si am introdus la cuptor pana ce carnea s-a patruns si a capatat crusta crocanta deasupra, cca 30 minute, in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Pofta buna,la miel ;)!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in stil vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]