Pulpă de miel cu mere, măsline și capere

de Panacris in Oaie, 2 Apr 2013 | 4992 vizualizari

 

O altă variantă a fripturii tradiționale de Paste! Poate vă inspirați!

 

INGREDIENTE

  • pulpă de miel 2 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • măsline dezostae negre și verzi cca. 300 g,
  • capere 2 linguri,
  • lămâie 2 bucăți,
  • sare iodata,
  • piper proaspăt măcinat,
  • rozmarin,
  • usturoi 5-6 căței,
  • slănină afumată feliuțe cca. 100 g,
  • vin alb demisec.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de miel cu mere, măsline și capere:

Pulpele de miel se crestează din loc în loc, unde se introduc bucățele de usturoi și slăninuță. Apoi se masează, pulpele cu o emulsie din puțin ulei de măsline, muștar, sare, piper si rozmarin. Merele și lămâile se spală și se taie în bucăți, apoi se presară peste pulpe împreună cu caperele. Să dă friptura la cuptorul preîncălzit. cca. 15 minute , până prinde o crustă pe ambele părți, apoi se stinge cu vin se acoperă și se lasă șa copt, cca. 50 de minute la foc mic.

Se servește ca atare sau cu diferite garnituri și salate.

Poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de miel cu mere, măsline și capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar