Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde

de Ina in Oaie, 5 Iun 2013 | 8687 vizualizari

 

In caz ca va era dor de miel... :))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de spate , de miel
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde:

Spalam pulpa de miel in apa rece si o asezam intr-un vas termorezistent, uns cu ulei. Presaram sare, piper, stropim cu vin , apoi acoperim cu ceapa si usturoiul verde, tocate in bucati marisoare. Maciulia de la usturoi o portionam in 2-3 bucati si o indesam in buzunarase  facute-n carne cu ajutorul unui cutit.

Adaugam in vas un pahar cu apa rece si bagam totul la cuptor pentru cca 60 minute, avand grija sa intoarcem friptura pe toate partile, pentru a se rumeni uniform.

Servim cu salata verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

_Alina_ 1

06.06.2013, 09:10

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:11

Ce combinație proaspătă!

babi5 1

06.06.2013, 14:32

buna fripturica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor