Pulpa de curcan la cuptor

de lilik in Curcan, 8 Iun 2011 | 6666 vizualizari

 

este f frageda si aromata...

 

INGREDIENTE

  • 1 copan de curcan de circa 1 kg
  • cateva foi de salvie
  • 1 ramurica de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam carnea si facem cateva intepaturi cu un cutit din loc in loc .

In fiecare intepatura punem 1/2 de catel de usturoi,apoi frecam carnea cu sare.

Tocam marunt salvia si o amestecam cu acele de rozmarin apoi presaram pe carne, pe ambele parti.

Intr-o tava punem putin ulei apoi punem pulpa,pe care presaram piper si punem putin ulei de masline.

Acoperim tava cu o foaie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180°.

Dupa 30-40 de minute intoarcem pe partea cealalta(lasand folia deasupra) si mai lasam 15-20 de minute dupa care dam folia jos si punem peste carne vinul,apoi mai dam la cuptor 10 minute.

Servim calda cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker