Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

de Bucataras Medi in Curcan, 3 Iun 2012 | 11329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • 1 pahar cu vin alb demi-sec
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi:

Carnea de curcan se spala,se usuca folosind un prosop absorbant apoi se cresteaza pe langa os , se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare ,piper si rosmarin.Intepam (cu ajutorul virfului cutitului) din loc in loc carnea si impanam cu usturoi verde si apoi o asezam intr-un vas care urmeaza sa-l bagam in cuptor.

Cartofii se curata,se spala .......eu am folosit cartofi mai mici asa ca pe unii i-am lasat intregi si ce a fost mai maricei i-am taiat in  doua.Asezam cartofii in vas alaturi de carne ,ii condimentam si pe ei cu sare,piper si rosmarin  si ii stropim cu ulei.Adaugam si restul de usturoi verde taiat , turnam vinul,putina apa si dam la cuptor.Din cand in cand stropim carnea si cartofii cu sosul din vas.

Tinem pana cand totul este bine facut. Asezonam cu marar verde si servim cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Laly 1

03.06.2012, 23:35

Medi ce bunatate ai facut,vin spre tine poate mai prin un cartof macar

_Alina_ 1

04.06.2012, 09:00

Ce delicios arata!

mihaelar63 1

07.06.2012, 14:39

Da bine stii sa faci pozele , de restu ....pana nu gust nu ma exprim

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]