Pulpa de curcan impanata cu usturoi

de Oana in Curcan, 10 Apr 2011 | 6151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • o capatana mare de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • o ceasca vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata cu usturoi:

Carnea de curcan se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se unge cu ulei, se condimenteaza dupa gust. Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu catei de usturoi curatati de coaja. Carnea se pune intr-o punga de friptura impreuna cu putina apa si o ceasca de vin alb. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ o ora. Se scoate apoi din punga, se verifica daca este facuta si in interior, se mai poate cresta din loc in loc si se mai lasa putin la rumenit.

Se serveste cu salata verde "cu de toate" si un piure fin de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu pesto