Pulpa de curcan impanata

de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan (1 kg si ceva)
  • o capatana de usturoi
  • 50 g unt
  • condimente pentru carne de pui
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata:

Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.

Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan