Pulpa aromata

de meosiris in Pui, 11 Dec 2010 | 5285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 frunze de dafin
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • ulei
  • delikat
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 betisoare de frigarui
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa aromata:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam.
Bagam la cuptor pana totul este gata. Dupa ce scoatem din cuptor, condimentam cu patrunjelul verde tocat marunt. Este foarte simplu si foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)