Pulpa aromata

de meosiris in Pui, 11 Dec 2010 | 5722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 frunze de dafin
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • ulei
  • delikat
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 betisoare de frigarui
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa aromata:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam.
Bagam la cuptor pana totul este gata. Dupa ce scoatem din cuptor, condimentam cu patrunjelul verde tocat marunt. Este foarte simplu si foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Kabsa" cu pui