Pui Vanatoresc

de Alina26 in Pui, 17 Sep 2013 | 5879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui - 1kg
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina verde/alba
  • 2 catei de usturoi
  • 400g rosii in sos
  • 2 lg bulion
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Vanatoresc:

1.Am spalat puiul,l-am taiat si l-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si l-am prajit bine pe toate partile.

2.Am curatat legumele,le-am spalat,le-am taiat mai mare si le-am dat pe robot.Dupa aceea le-am pus la calit peste pui.

3.Dupa ce s-au calit legumele,am adaugat rosiile in sos si bulionul,am pus si apa,am acoperit si am lasat la foc mic timp de o ora,mestecand din cand in cand.

4.Trebuie lasat pana scade toata zeama.Am adaugat patrunjelul,am pus sare si piper si am amestecat.

Serviti calda cu mamaliguta sau un pireu de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos alb de branzeturi