Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

de ionix in Pui, 3 Aug 2010 | 4834 vizualizari

 

e cel mai "Smecher" pui :)):))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare si frumos
  • Cateva rosii cherry
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  •  Pentru alifie:
  • 2 linguri cu mustar
  • lingura mare cu unt moale
  • o lingurita oregano
  • Putina pudra de chilli
  • un varf de cutit cu sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate:

Toate ingredientele pentru „alifie” se pun intr-un bol si se amesteca bine, pana se inglobeaza toate ingredientele.

Puiul se spala bine bine si se curata de eventuale grasimi sau puf nedorit.

Ungem puiul cu „alifia” obtinuta, bagam putin si in el.

Rosiile cherry le spalam bine, curatam usturoiul si il spalam.

Introducem rosiile si usturoiul in pui.

Ungem tava cu uleiul de masline si asezam puiul uns.

Se da la cuptor, mai intai la foc mic pana se face puiul, d in cand in cand mai ungem puiul cu grasimea lasata de pui., apoi timp de 10-15 minute dam la foc mare pentru a se rumeni

Noi l-am servit cu cartofi fierti si mult mujdei. :D:D

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puiul este facut daca atunci cand introduci o furculita in piept, furculita intra usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:23

si eu ce mai iau ca vad ca si sosul s-a terminat...............5 furci ............

dentistutza 1

04.08.2010, 12:50

super titlu'!!! si produsul...iammi...

jolygina 1

04.08.2010, 13:33

yam yam vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Freekeh" cu pui