Mm o mancare aromata !
Marinata:
Se pune uleiul la incins. Se taie cubulete ardeii si se pun toate condimentele, se lasa 2-3 minute pe foc . Se ia si se imparte in doua.
Pulpele se curata de piele , se spala, se dezoseaza si se taie cuburi.
Bucatile de carne se pun in castron , se adauga jumatate de marinata si iaurtul si se da la frigider 2-3 ore.
Dupa ce a stat la marinat carnea se pune in tigaie la rumenit.
Intre timp pregatim si sosul.
Se pune o lingura de ulei in tigaie la incins si se pune ceapa tocata, se lasa la foc mic 5 min, apoi se adauga jumatatea cealalta de marinata si bulionul. Se lasa la fiert 10-15 min, apoi se adauga carnea rumenita. Se adauga smantana si se mai lasa 5-10 min.
P.S. se serveste cu orez.
1
In loc de pulpe se poate folosi piept de pui .
2
In loc de bulion se pot folosi rosii decojite si macinate sau pasta de rosii si apa.