Pui Tikka Masala

de maria87ro in Pui, 13 Aug 2010 | 6737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui taiati cubulete
  • 350 g smantana
  • 150 ml bulion
  • 2 lingurite chimion
  • 3 lingurite curry
  • 4 lingurite ghimbir ras
  • 1 lingurita cardamom
  • 20 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Se incinge o tigaie (de preferinta wok) si se pune untul la topit. Apoi se adauga puiul si se lasa pe foc pana se rumeneste

Intr-un castron se amesteca smantana cu bulionul, curry, cardamom, ghimbir, chimion si sare si apoi se adauga peste puiul din tigaie.

Se lasa pe foc pana cand sosul scade si devine vascos.

Se serveste cu orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Broccoli cu parmezan si pui pe grill