Pui Teriyaki

de Mitinita in Pui, 5 Iun 2011 | 12494 vizualizari

 

Una dintre retetele noastre favorite pe care o facem destul de des,e mereu pe lista de cerinte a sotului meu si maruntelele isi ling si ele degetelele la sfarsit. Ingredientele sunt accesibile acuma, neaparat sa o incercati ca nu o sa va para rau. Sa nu inlocuiti mierea,ea e secretul acestei retete.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe de pui
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat ras sau pudra
  • 1/3 cana de sos de soia
  • 2 linguri de miere
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • 1 lingura de ceapa,taiata foarte marunt
  • 1/2 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Teriyaki:

 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos.

Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.

Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.

Se lasa la frigider peste noapte.

A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra. 

E excelent si la gratar!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]