Pui si spanac cu usturoi

de vero_closca in Pui, 29 Mai 2011 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 500g spanac
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 capatana usturoi(uscat)
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei de masline
  • boia dulce sau iute
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si spanac cu usturoi:

Se spala bine carnea si verdeturile si se usuca cu un servet.

Carnea se condimenteaza cu sare,piper si boia si se pune sa se rumeneasca in jumatate din cantitatea de ulei.

Cand este gata se stinge cu vinul si se adauga usturoiul verde taiat segmente si se lasa pe foc mic pana se inmoaie usturoiul.

Separat se caleste ceapa in restul de ulei apoi se adauga spanacul si se acopera cu un capac.

Se zdrodeste usturoiul ,se adauga sucul de lamaie,sare si piper si se adauga peste spanac.

Se calesc impreuna 5 minute.

Se serveste carnea de pui alaturi de spanac .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor