Pui rotisat umplut cu bacon

de cocolina in Pui, 22 Mai 2012 | 3928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 150-200 g bacon
  • 3 catei usturoi
  • 1 lamaie jumate
  • ulei masline
  • 1 plic condiment pui
  • sare
  • o crenguta rozmarin verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui rotisat umplut cu bacon:

Puiul se parleste de puf si se spala bine. Baconul se taie feliute mici. Intr-un bol punem 1 plic condiment pui, 1/2 lamaie stoarsa, putina sare, ulei si amestecam bine. Ungem bine puiul inauntru dupa care taiem o lamaie in doua si bagam o jumate de lamaie in pui, bucatile bacon, 3 catei usturoi, crenguta de rozmarin si la final si cealalta jumatate de lamaie si inchidem puiul cu betisoare metalice sa nu iasa compozitia afara. Se unge puiul si se condimenteaza cu compozitie si pe dinafara, dupa care se pune intr-o tava unsa cu ulei si se acopera cu staniol.

Incalzim cuptorul la temp.de 200 grade si bagam tava la cuptor pentru o ora. Dupa ce a trecut o ora dam staniolul jos de pe pui si il mai lasam circa 30 minute sa se rumeneasca bine. Dupa ce s-a rumenit il scoatem din cuptor si ii scoatem betisoarele metalice din el. Se taie bucati si se serveste cu o salata buna.

POFTA BUNA!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui rotisat umplut cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu susan la cuptor