Pui pe pat de sare

de Zamfira in Pui, 30 Mar 2012 | 11379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  •  sare dura
  • cartofi
  • piper
  • curry
  • oregano
  • busuioc
  • boia sau chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Se pregateste tava: hartie cerata si un strat de aproximativ 1 cm sare dura.

Pulpele de pui se condimenteaza (piper, curry, oregano, busuioc, boia sau chili. Se aseaza pe patul de sare alaturi de cartofi in coaja, taiati in 2-4. Deasupra cartofilor se poate presara oregano.

Punem tava in cuptor, dupa primele 30 minute intoarcem pulpele si cartofii. Dupa coacere se va curata excesul de sare de pe carne si cartofi.

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa punem sare peste alimente deoarece se vor sara de pe patul de sare;

2

se poate servi cu sos tzatziki sau mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto