Pui Nicoise

de Sidy in Pui, 6 Ian 2011 | 3854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 cana supa pui
  • 4 pulpe fara pielita
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe mici
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc
  • 2 ardei grasi
  • 8 masline negre
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Nicoise:

Se incalzeste jumatate din vin intr-o tigaie mai mare . Cand fierbe adaugam pulpele si lasam si pe o parte si pe cealalta pina cand se albeste. Apoi scoatem puiul pe o farfurie. In vinul ce a ramas in tigaie punem usturoiul zdrobit , ceapa taiata in patru, condimentele, ardeii taiati fasii, maslinele fara samburi taiate marunt, cealalta 1/2 de vin si supa.Cand da in clocot adaugam si puiul si lasam sa fiarba bine carnea.Daca mai este nevoie adaugam sare sau piper.

Se poate servi cu cartofi la cuptor sau cu pilaf de orez si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Nicoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba