Pui marocan

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 6212 vizualizari

 

Recipe by Alis.

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 lamaie
  • cartofi
  • masline
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • delikat,piper,sare
  • 1 lingura miere.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marocan:

-Se taie lamaia felii.
-In uleiul incins se pun toate ingredientele in afara de cartofi.
-Se lasa cateva minute, apoi se adauga apa.
-Se pune apoi totul in tava, se adauga si cartofii cubulete, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit.
-Cand e aproape gata, se da folia si se lasa sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]